ماهی گیدر که یکی از با کیفیت ترین و بهترین ماهیهای تن است که با گوشت لذیذ و خوش طعم خود طرفداران بسیار زیادی در سطح دنیا دارد.
این ماهی با گوشت پر خون و شکلاتی رنگ خود قابلیت جایگزینی در بسیاری از زمینه های غذایی برندها و کتری های بزرگ را دارد.
آشپزی با ماهی گیدر
در بسیاری از رستوران ها و کترینگ های معتبر دنیا ماهیگیری در جهت استفاده از سوشی و کباب ها و استیک استفاده می نمایند
در ایران استیک گیدر و کوکوی گیدر و قلیه ماهی آن بسیار طرفدار دارد.
مشخصات و خواص گیدر
- بدون تیغ و خار بودن آن
- روش های طبخ و پختن تنوع
- طعم لذیذ و خوشمزه
- منبع اصلی پروتئین
- حاوی مواد معدنی قوی
زیستگاه های ماهی گیدر کجاست؟
گیدر در بسیاری از میان روزهای گرم جهان زندگی می کند به طوری که واحد شده است در بیش از ۱۶۰ کشور از این نوع ماهی صید کرد از جمله زیستگاه هایی که میتوان به آنها اشاره نمود به شرح ذیل هستند:
- اقیانوس هند
- دریای اندونزی
- دریای مدیترانه
- اقیانوس آرام
- دریای عمان
طعم و ارزش غذایی گیدر
- سرشار از پروتئین
- حاوی میزان بسیار زیادی مواد معدنی
- دارای سلنیوم و منیزیم و پتاسیم
- سرشار از ویتامین های گروه B